Magamról   Szolgáltatások   Referenciák   Publikációk   Kapcsolat    


Házszelidítés Diósdon

  - Házszelidítés Diósdon 1. kép - Házszelidítés Diósdon 2. kép - Házszelidítés Diósdon 3. kép
  - Házszelidítés Diósdon 4. kép - Házszelidítés Diósdon 5. kép
  A használtan vett diósdi ház beosztása alapvetően megfelelt, csupán néhány kisebb változtatásra volt szükség . Az előszobából a konyhával és étkezővel egyterű nappaliba lépve mintha egy újabb előtérbe ért volna az ember. Hiszen a lakásnak ez a része egy gardróbbal "berendezett" csupasz, ám széles közlekedő volt csupán. Hogy ezeket az elpazarolt négyzetmétereket hozzáolvasszuk a nappali hasznos alapterületéhez, a nagy szekrényt kiköltöztettük a garázsba, az étkező mögötti falat pedig visszabontottuk.Maga az étkezőasztal középre került a konyha tengelyébe állítva, így kényelmesebb és jobban érvényesül. Most már csak a hosszú, több mint négy méteres csupasz falszakasszal kellett kezdeni valamit.

Tamás régi álma egy hatalmas akvárium volt, amelyet az egész szoba fókuszpontjában, a falszakasz közepén helyeztünk el, köré szervezve a hangulatfényekkel jócskán megszórt gipszkartonos szerkezetet.Nem akartam kontrasztos, rideg hatást elérni, ami a tört fehér és a wenge párosításából ered, így azt javasoltam, játszunk inkább tovább a barna különböző tónusaival. Kerestünk egy markáns, ugyanakkor vidám, barna csíkos szőnyeget, a sávokat pedig felfuttattuk a falra is, a tévé háta mögé, illetve az azt két oldalról szegélyező magas falfülkék belsejébe. A körbefutó széles párkányzat - futófénnyel és szpotokkal- nem csak a hangulatfényekről gondoskodik, de a konyhában a pultot is megvilágítja. Ugyanakkor kellemes ritmust ad a lakásnak és egy kis játékosságra ad lehetőséget. A társalgórész, illetve az étkezőasztal fölé egy-egy téglalap alakú álmennyezetet függesztettem, ezek közepére került egy-egy lámpa, mintegy kihangsúlyozva azokat.

További képek

  - Házszelidítés Diósdon 6. kép   - Házszelidítés Diósdon 7. kép   - Házszelidítés Diósdon 8. kép   - Házszelidítés Diósdon 9. kép  
  - Házszelidítés Diósdon 10. kép - Házszelidítés Diósdon 11. kép - Házszelidítés Diósdon 12. kép    
     
     

 
TOVÁBBI REFERENCIÁIM:

KAPCSOLÓDÓ PUBLIKÁCIÓM:
  • Falfülkék és csíkok - Házszelídítés Diósdon

  • Pannonhegyi Katalin, lakberendező | H-2000 Szentendre, Hangya u. 11. | tel.: +36 (30) 202-1314