Szolgáltatásaim:

mint lakberendező

·  segítek a tökéletes alaprajzi elrendezés megtervezésében. A már meglévő tér esetleges újragondolásában, ha a szükség úgy hozza a helyiségek funkcióinak megváltoztatásával, belső falak bontásával, új válaszfalak építésével, belső nyílászárók áthelyezésével. Újonnan épülő lakás, családi ház esetében még a munkálatok elkezdése előtt módunk nyílhat átalakítani a tereket felesleges plusz költségek nélkül, megteremtve a lehetőséget a gépészet ideális kialakításához.

·  variációkat ajánlok egy-egy lakás, iroda vagy üzlethelyiség lehetséges kialakítására, a bútorok elhelyezésére, amelyekből a tulajdonosokkal közösen kialakíthatjuk az ideális berendezést.

·  a már elfogadott berendezési alaprajzhoz világítási terveket, burkolat kiosztási javaslatokat készítek, álmennyezeti megoldásokat, gipszből épített látványelemeket, bútorokat tervezek igény és a tér adta lehetőségek szerint.

·  kipróbált kivitelezőket ajánlok, segítek összehangolni a különböző munkafázisokat és a szakembereket.

·  törekszem megtalálni azt a stílus, szín és formavilágot, amely a legközelebb áll Önhöz, és ennek megfelelően megkeresem a látványban, minőségben és árban legideálisabb bútorokat, textileket, burkolatokat, lámpákat, kiegészítőket és színeket. Önnek nem kell utánajárni semminek, katalógusokat, konkrét javaslatokat hozok, így elegendő célirányosan csupán egy-egy üzletet felkeresni. Lakberendezőként igyekszem engedményeket, ideális vásárlási feltételeket szerezni ügyfeleimnek.

·  beillesztem az új enteriőrbe az előző otthonából, munkahelyéről stb. magával hozott régebbi bútorait, berendezési tárgyait.

·  beépített vagy egyedi méretű bútorokat tervezek, megkomponálom az ideális konyhaberendezést, gardróbot, fürdőszobabútorokat, kiegészítő bútorokat igény szerint, asztalos ajánlatokat kérek.

·  a közösen kiválasztott burkolatokból burkolási tervet készítek, segítek a szükséges mennyiség kiszámolásában, megrendelésében.

·  művezetést is végzek, azaz végigkísérem a munkálatokat, tartom a kapcsolatot a kivitelezőkkel, és felügyelem, hogy minden a tervek szerint készüljön el.

·  egyfajta bába leszek új otthona, munkahelye vagy vállalkozása megszületésekor, közös munkával jöhet csak létre a tökéletes eredmény, de igyekszem maximálisan megkönnyíteni és “fájdalommentessé”, idegesség nélkülivé tenni a “vajúdást”

Működési területek

Magánlakások, családi házak, irodaházak, lakótelepi lakások, nyaralók, nyaraló apartmanok, éttermek, üzlethelyiségek, klubhelyiségek, rendelők